Bitcoin, tärkein virtuaaliraha, näki arvonsa odottavan lauantaina 30000 dollaria. Alun perin hajautettu digitaalinen valuutta ylitti 30 823,30 dollaria 1313 GMT, minkä jälkeen se rikkoi 20000 dollaria 16. joulukuuta.

Coin360: n ja TradingView’n tiedot osoittivat, että BTC / USD sai 30 000 dollaria perjantaisen vaihdon aikana. Sen jälkeen, kun yön yli saavutettiin uudet ylittämättömät korkeudet, 29 700 dollaria, pari ei antanut viitteitä puutteesta, testaten tason uudelleen muutama kerta ennen viimeisen purkautumisen tapahtumista.

Välittömästi 30 000 dollarin alapuolella oleva vyöhyke oli osoittanut poikkeuksellisen myyntipaineen lähteen viimeisten päivien aikana, kuten Bitcoinin järkyttämä 20 000 dollaria vain viikkoja ennen.

„Jos etsit merkintää HODL Bitcoiniin pitkällä aikavälillä, älä nikkeli ja penniäkään merkintää. Et hikoile muutama tuhat dollaria epätäydellistä sisäänpääsyä, kun se on 100 000, 200 000, 300 000 dollaria vuodessa „, tilastotieteilijä Willy Woo sanoi.

Suurimpien altcoiinien joukossa päivän toteutus sekoitettiin, Eterin (ETH) jäljellä oleva taso alle 740 dollarin huolimatta Bitcoinin viimeisimmistä edistysaskeleista. Bitcoin on edistyksellinen käteinen, joka tehdään „kaivamalla“ lohkoketjua, joka palkitsee asiakkaita, jotka vastaavat monimutkaisiin olosuhteisiin.

Vaikka jotkut vertaavat sitä muihin teoreettisiin spekulaatioihin, se on vetänyt mukaan useita huippuluokan keinottelijoita ja rahaorganisaatioita, etenkin viimeisimmän puolen vuoden aikana. Bitcoin-räjähdys on vuorovesi, joka nostaa eri veneitä. Sellaiset alt-kolikot kuin ethereumin eetteri ja Litecoin ovat lisäksi ennätystasolla tai lähellä sitä, mikä lisää yleistä liiketoiminta-aluetta.

Tehokkaat digitaaliset rahamarkkinat merkitsevät hyödyllisiä asioita uusille huvipuistoyrityksille, sillä ylimääräisen rahan kanssa huuhtelevat finanssiasiantuntijat salauksensa noustessa sitoutuvat tukemaan hankalia uusia organisaatioita.

Bitcoinin hyötyjä on herättänyt kiinnostus resursseihin kohdistuvasta vaarasta keskellä poikkeuksellisia päivitystoimenpiteitä Covid-infektion (COVID-19) pandemian aiheuttamien haittojen torjumiseksi.

Kun hallitukset ja kansalliset pankit ovat täydessä vauhdissa, finanssiasiantuntijat ovat myös etsineet bitcoinia sen ilmeisestä suojasta laajentumiselta. Itä-Aasia, Pohjois-Amerikka ja Länsi-Eurooppa ovat suurimmat bitcoin-keskipisteet, joista kaksi ensimmäistä edustavat suunnilleen osaa, kaikki ovat yhtä suuria.

Teollisuuden asiantuntijat, olkoonpa niin miten tahansa, varoittavat, että on liian aikaista kutsua avainasemassa etenkin poikkeuksellisen pandemian aiheuttamien rahahäiriöiden aikana.

Hanki viimeisimmät Aasian Bitcoin-uutiset täältä Coin News Asiasta.

admin