Kiinnostus altcoineihin on suuri, ja jotkut niistä ovat älykkään rahaa. Mutta tulevina viikkoina Fedin viesti voi vaikuttaa markkinoihin suurella tavalla.

Bitcoin on varmasti tehnyt joitain liikkeitä, mutta 2020 on toistaiseksi koskenut altcoineja, ainakin voittojen suhteen

Samaan aikaan altcoinit ovat lentäneet . DeFi-tokenien havaitsema kasvu on ollut vielä dramaattisempaa, täysin ylenmääräisesti YFI: n kaltaisten uusien ATH-osuuksien kanssa, jotka osuvat 15 000 dollarin pohjoiseen ja saavat 46,800%: n tuoton vain kuukauden aikana, kun taas Aave (LEND) hyppäsi 6500% vuotta aiemmasta.

”YFI on yksi niistä harvoista rahakkeista, joita melkein kokonaan ohjaa älykäs raha”, tweettoinut kauppias ja taloustieteilijä Alex Kruger.

Bitcoin Trader, joka pyrkii ylläpitämään yli 12 000 dollaria ja vaihtelee, työskentelee altcoinien puolesta, etenkin pienimuotoisten yritysten hyväksi. Pienet yhtiöt -indeksi on noussut 50% tässä kuussa ja yli 260% vuotta aiemmasta.

Keskikokoisen indeksin indeksi on sitä vastoin noussut noin 90%, kun taas suurten korkojen suorituskyky heikkenee, kun Ethereum kohtaa “ylämäkeen taistelua” hallitakseen nousevan kaupan palkkioita. Samaan aikaan ”Bitcoinia käytetään vakuuden lähteenä etsiessä alfaa muualta”, kirjoitti Denis Vinokourov Bequantista.

Digitaaliset omaisuuserät näyttävät olevan hieman ”2016-2017” – 173 miljardia dollaria lisätään salausmarkkinoille tänä vuonna. Sillä välin DeFi-maailmassa kasvu on ollut paljon hulluinta sen markkinakaton ollessa 15 miljardia dollaria.

„Altsien liikavaraisuus on niin korkea, että ihmiset ovat maksaneet vuosittain 100-500% pitkäaikaisiksi johdannaisten kautta“, totesi Kruger

Tämän markkinoiden euforian keskellä voitot osuivat pilaan, kun bitcoin laski tällä viikolla , ja vuorostaan ​​altcoinit putosivat entistä kovemmin. Mutta edes tuo korjaus ei ole pystynyt rauhoittamaan liian innokkaita sonnia, kun markkinat alkoivat trendiä jälleen tänään.

Lisäksi jokin retracement on parempi kryptoille siirtyä enemmän askelta eteenpäin. Kuten analyytikko Rekt Capital toteaa, samanlainen liike nähtiin marraskuun lopulla 2017, mikä antoi meille kasvot sulaavan raalin joulukuussa 2017 ja tammikuussa 2018.

Lisäksi kesällä lisääntynyt kiinnostus „osta salaustekniikka“ kasvaa nopeasti, tällä hetkellä korkeimmalla tasolla tammikuun 2018 jälkeen Google Trendsin mukaan .

Hae kiinnostus for ”osta Bitcoin” otti hypätä ennen puolittaa mutta nyt jopa suurempi piikki nähdään termi ”buy salauksen” viime kuussa ja ”Osta altcoins,” korko on pilviin.

Mutta lähitulevaisuudessa iso tapahtuma, joka voi vaikuttaa bitcoiniin ja laajennettuna altcoineihin, on tulossa 27.-28. Elokuuta. Föderaalisten keskuspankkien heinäkuun kokouksesta pidetyssä pöytäkirjassa virkamiehet kannattavat jo nyt uusia kannustimia .

Se on suuri riski, jos Fed-hallituksen puheenjohtajan Jerome Powellin viesti Jackson Holessa on erittäin huono ja jos hän puhuu inflaatiotavoitteen muutoksista tulevassa rahapolitiikan kehyksen uudelleentarkastelussa. Se ei myöskään ole hyvä riskialttiille markkinoille ja sinänsä „murskaa“ bitcoinit, osakekannat ja metallit, jos veropaketista ei sovita enää siihen mennessä, Kruger sanoi.

admin